Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Gazdasági vállalkozás kérelme alapján eljárást indítok városunk Településszerkezeti tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosítására az 5199 és 5203/39 helyrajzi számú zártkerti fekvésű telkekre vonatkozóan.
Meghirdetem a tervezés társadalmi egyeztetésének előzetes szakaszát a Képviselő-testület 142/2015. (VII. 02.) Kt. határozatával elfogadott Partnerség rend alapján.
Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 36. § szerinti eljárási rendben zajlik.
A készülő módosításról előzetes tájékoztatást adunk, hogy azokról a lakosság javaslatokat, észrevételeket tehessen, véleményt nyilváníthasson. Új módosítási helyszín és ügy nem vonható be az eljárásba, a hozzászólásokat a meghirdetett ügyekben és helyszínekre vonatkozóan várom.
Partnereink 2015. augusztus 31-ig juttathatják el előzetes véleményeiket elektronikusan (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), postán (6440 Jánoshalma, Béke tér 1.) vagy személyesen (Jánoshalma Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal titkárság) az Önkormányzathoz.
Előzetes tájékoztatás itt megtekinthető, vagy letölthető:
    http://www.ujleptekbt.hu/tervanyag/janoshalma/folyamatban/elozetes_tajekoztatas.pdf
A partnerség rendjéről szóló fenti számú határozat és melléklete a város honlapján vagy a Polgármesteri Hivatalban megtekinthető


Czeller Zoltán
polgármester