Polgármesteri Hivatal energetikai rendszerek

Polgármesteri Hivatal energetikai rendszerek

Jánoshalma Polgármesteri Hivatal energetikai rendszerek korszerűsítése

Jánoshalma Polgármesteri Hivatal energetikai rendszerek korszerűsítése TOP-3.2.1-16-BK1-2017-00059

A Terület - és Településfejlesztési Operatív Program keretében TOP-3.2.1-16-BK1-2017-00059 azonosító számmal, „Jánoshalma Polgármesteri Hivatal energetikai rendszerek korszerűsítése” elnevezéssel Jánoshalma Városi Önkormányzat 50 millió forint támogatást nyert. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Az 50 millió forint európai uniós támogatás segítségével megújul a Polgármesteri Hivatal fűtési rendszere. A meglevő elavult, gazdaságtalan és rossz állapotú régi parapetes gázkonvektorok helyett központi biomassza alapú hőtermelés épül radiátoros fűtéssel, termosztatikus szelepekkel, napi-heti programozható termosztáttal, külső hőmérséklet szerinti vezérléssel. Tartalék fűtésként kondenzációs kazánt is beépítésre kerül. A fűtés korszerűsítése mellett az épület saját villamosenergia-igény kielégítését szolgáló 13 kW-os napelemes rendszer telepítése is megtörténik az udvari oldalon levő nagyfelületű lapostetőre.

A projekt célja az önkormányzati tulajdonban lévő épület energetikai felújításának megvalósítása, megújuló energiaforrások fokozott bevonásával, ezáltal az intézmény működtetése a jelenleginél gazdaságosabb legyen és az általa kibocsátott szén-dioxid mennyisége csökkenjen.

 További információ kérhető:

Polgármesteri Hivatal Jánoshalma
6440 Jánoshalma, Béke tér 1.
Telefonszám: +36-77-501-001
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

Pályázat kategóriák

Népszerűek

Közösség