This image for Image Layouts addon

Értéktár
KEDVES LÁTOGATÓ

A lehetőség adott, kérem éljenek vele és keressék meg nagymama ételreceptjét, a szomszéd bácsi logikus találmányát, tanítóik oktatási módszerét, nagyszerű épületek tervezőit, csodálatos gyógyulást hozó növényeinket!

A települési értéktárba nemzeti érték felvételét bárki kezdeményezheti. A javaslatok beadása folyamatos. A helyi önkormányzat közigazgatási területén fellelhető, illetve az ott létrehozott nemzeti érték felvételét a települési értéktárba írásban kell benyújtani az adott érték fellelhetőségének helye szerint illetékes önkormányzat polgármesteréhez címzett javaslatban.

Kulturális örökség

Értéktár bizottság

Czeller Zoltán elnök
Bárth János tag
Csík Lázár tag
Madarász Attila tag
Malustyik Béla tag
Mészáros Endre tag
Sere Mihály tag
Ágai Adolf a magyar gyermekirodalom egyik kiemelkedő alakja. Kora elismert irodalmára, műfordítója és újságírója. A modern magyar élc műfajának kialakítója, a szellemes csevegő stílusú tárcaműfaj népszerűvé tevője.

Értéktár

Értéktár Bizottság

Czeller Zoltán elnök

Bárth János tag, Csík Lázár tag, Madarász Attila tag, Malustyik Béla tag, Mészáros Endre tag, Sere Mihály tag

Sport

Értéktár bizottság

Czeller Zoltán elnök
Bárth János tag
Csík Lázár tag
Madarász Attila tag
Malustyik Béla tag
Mészáros Endre tag
Sere Mihály tag
Dr. Fenyvesi Máté élő példa arra, hogy egy kis városi futballcsapat játékosából is lehet világhírű és nagysikereket elérő labdarúgó. Életvitele példamutató, a sport mellett a tanulásban is jeleskedett. Kevés olyan labdarúgót ismerünk, aki a tanulást és az élsportot annyira össze tudta volna egyeztetni, mint dr. Fenyvesi Máté. A politikában is szerencsét próbált. Elért sikerei miatt megkapta a Magyar Népköztársaság Érdemes sportolója címet 1955-ben, a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét 1994-ben, a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013-ban. Jánoshalma város, Fenyvesi Mátéról nevezte el sportcsarnokát, ezzel tisztelegve a kiváló sportoló előtt.
Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok