Illegális hulladék felszámolása

Illegális hulladék felszámolása Jánoshalmán

Illegális hulladék felszámolása Jánoshalmán - munkavégzés

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az I F KA Közhasznú Nonprofit Kft. útján az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében "Tisztítsuk meg az Országot!" elnevezéssel még a 2020. évben országos akciót indított. Ennek keretében 1598/2020. (IX.21.) Korm. határozat céljainak megvalósítása érdekében nyilvános pályázati felhívást tett közzé civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek, egyházi jogi személyek és illegális hulladéklerakással érintett ingatlan tulajdonosok számára.  

A pályázati felhívás célja, hogy a Kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott, vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására. Jánoshalma Városi Önkormányzat pályázott, és 100%-os intenzitású támogatást nyert a Jánoshalma, Móricz Zsigmond utcában (hrsz: 1824/4) található jogellenesen elhelyezett építési és kommunális hulladék összegyűjtésére, elszállítására és kezelésére.

Az Önkormányzat az illegálisan elhelyezett hulladék felszámolására szerződést kötött a Gépész Partner Kft-vel, aki a munkálatok elvégzését megkezdte.

Keresés

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség