Rangos program zajlott Jánoshalmán

Rangos program zajlott Jánoshalmán

Nemzetközi edzőtábort szervezett a Kiskunhalasi Küzdő- és Szabadidősport Egyesület

Hat napon át tartott az a nemzetközi edzőtábor, amelyet a Kiskunhalasi Küzdő- és Szabadidősport Egyesület szervezett Jánoshalmán. A program során vendégül látták Suzuki Kimiyoshi Senseit, aki az 1950-es években, Japánban együtt edzett a kyokushin karate megalapítójával, Masutatsu Oyamával. 


Az Oyama Karate Kyokushin Hungary a napokban tartotta nemzetközi edzőtáborát Jánoshalmán, a Dr. Fenyvesi Máté Sportcsarnokban. A program szervezője a Kiskunhalasi Küzdő- és Szabadidősport Egyesület volt, Shihan Horváth A. Lajos 5. danos mester vezetésével.  Az edzőtábort Shihan Lázár Tibor 6.danos és Shihan Horváth A. Lajos vezette. A napi három edzés mellett szakmai, edzői továbbképzéseken kellett részt venni a klubvezetőknek. 

A rendezvény érdekessége volt, hogy vendégül látták Suzuki Kimiyoshi Senseit, aki az 1950-es években, Japánban együtt edzett a kyokushin karate megalapítójával, Masutatsu Oyamával. A Sensei erről az időszakról tartott élménybeszámolót a karatékáknak. Az edzőtábort övvizsga zárta, amely az egyik legkeményebb követelményrendszerrel bír a karate stílusok között. Mint megtudtuk: a programot több jánoshalmi és kiskunhalasi vállalkozás támogatta.

Az egyesülethez bárki csatlakozhat, az edzések Kiskunhalason, hétfőn, szerdán 17-18.30 óráig a Bundzsák Dezső Sportközpont mellett, a Tánchagyományok Házába zajlanak. Jánoshalmán hétfőn, és szerdán 18-20 óra között, a SZAKI tornatermében találhatják meg a sportközösséget.

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok