Czeller Zoltán polgármester - díszpolgári cím

Czeller Zoltán polgármester - díszpolgári cím

Tegnapi napon számomra rendkívüli megtiszteltetésben volt részem, mivel Jánoshalma testvértelepülésén Szenttamáson, Debeljački Radivoj Polgármester Úrtól Díszpolgári Címet vettem át.

Szenttamás Község Képviselő-testülete határozatban döntött a cím odaítéléséről, melyhez ezúton is köszönetet mondok Polgármester Úrnak, és a Testületnek. Továbbá megköszönöm mindazoknak a szenttamási és jánoshalmi embereknek, és közösségeknek, akik polgármesterségem addigi 16 évének ideje alatt a munkatársaim voltak, és a két település gyümölcsöző kapcsolatának fenntartásán, és erősödésén dolgoztak.

A Díszpolgári Cím odaítélésének ajánlása és indoklása az alábbiakban olvasható:
Szenttamás Község és Jánoshalma Város 2001-ben testvérvárosi megegyezést írt alá, amit több mint két évtizede alapoztak meg és 2021-ben meg is újítottak. Országaink közötti jó kapcsolat és a két önkormányzat kitűnő együttműködése indokolja, hogy Jánoshalma város polgármesterét, Czeller Zoltán Urat, Szenttamás község Díszpolgári címére jelöljem. A két önkormányzat fejlődését figyelembe véve, célnak kitűzve a polgárok szükségleteit és igényeit szándékunk, hogy bemutassuk a két közösség igazi értékeit, valamint a testvérvárosi együttműködés szellemében megerősítsük a partneri kapcsolatokat Szenttamás község és Jánoshalma városa között.

Szenttamás község közössége а Díszpolgári cím odaítélésével ismét megmutatja, hogy Jánoshalma várost és Magyarországot kedves barátnak tekinti. Tekintettel Szerbia politikai álláspontjára és a jó kapcsolatra Magyarországgal, ami jelenleg történelmi csúcson van, úgy gondolom, hogy Szenttamás Község polgárai tiszteletüket mutatják ki a Díszpolgári cím odaítélésével Jánoshalma városnak és az egész Magyarországnak.

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok