Jubileumi ünnepség és tárlatnyitás

Jubileumi ünnepség és tárlatnyitás

Jubileumi ünnepség és tárlatnyitás

A jánoshalmi Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület megalakulásának 30. évfordulójára szervezett ünnepségen elsőként a Juhászné Zelei Judit zongoraművész, zongoratanár és Kovács Andrea zenetanár a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola vezetője alkotta Bianco Nero Piano Duo zongorajátéka szórakoztatta a szépszámú közönséget. A Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület és a helyi művelődés kapcsolatáról Czeller Zoltán polgármester tartott előadást, és nyitotta meg a 2022. évi Felső-Bácskai Képzőművészeti Tárlatot.
Ezt követően Sere Mihály, az egyesület elnöke mutatta be a Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület elmúlt 30 évéről készült reprezentatív fotóalbumot, mely a következő hetekben lehet megvásárolni.
Győri Péter Pál ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Életpálya Menedzsment Főosztály főosztályvezetője elismeréseket adott át. Magyarország honvédelmi minisztere, a honvédelem ügyének támogatása, a Magyar Honvédség céljainak megvalósítása érdekében végzett példaértékű tevékenysége elismeréséül a megalapításának 30. évfordulóját ünneplő Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület Jánoshalma ünnepi rendezvénye alkalmából emléktárgyat adományozott Kovács József Benedeknek, Jánoshalma alpolgármesterének, Hepp Leventének az Imre Zoltán Művelődési Központ és Könyvtár intézményvezetőjének, és Radnai Istvánnak.
Dr. Varga József, a Honvédség és Társadalom Baráti Körök Országos Szövetségének elnöke emlékplakettet adott át Sere Mihálynak, a Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület megalakulásának 30. évfordulója alkalmából.

Az ünnepi műsort a Honvéd Férfikar ünnepi koncertje zárta, melynek során Jánoshalma, szülötte, Lógó Tibor vezényletével népszerű opera részletek csendültek fel, fergeteges előadásban.

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok