Új pálinkafőző Jánoshalmán
A régi hírnevet szeretnék visszahozni!
Háromszázmillió forintos beruházás keretében pálinkafőzdét alakítottak ki a volt jánoshalmi lőtér épületéből. Mindez a szomszédságában van a napokban átadott zöldség és gyümölcs feldolgozó üzemnek valamint a hűtőháznak. A jánoshalmi születésű Pekk Antal és üzlettársa Tamás Gábor azt mondja nem a mennyiségre, sokkal inkább a minőségre fókuszálnak a prémium kategóriába tartozó párlatukkal.
Háromszázmillió forintos beruházás keretében pálinkafőzdét alakítottak ki a volt jánoshalmi lőtér épületéből. Mindez a szomszédságában van a napokban átadott zöldség és gyümölcs feldolgozó üzemnek valamint a hűtőháznak. A jánoshalmi születésű Pekk Antal és üzlettársa Tamás Gábor azt mondja nem a mennyiségre, sokkal inkább a minőségre fókuszálnak a prémium kategóriába tartozó párlatukkal.