Városi Mesemondó Verseny - gratulálunk mindenkinek!

Városi Mesemondó Verseny - gratulálunk mindenkinek!

Városi Mesemondó Verseny - gratulálunk!

A település két általános iskolájában előzőleg megrendezett helyi fordulók versenyzői közül a legügyesebbek, tizenketten, bátran, élvezetesen, szép magyar beszéddel, a népmesék humorát jól közvetítve meséltek a szép számmal összegyűlt közönségnek, akik között családtagok, osztálytársak és pedagógusok foglaltak helyet.

A zsűri tagjai, Dudás Mária, Farkas Mihályné, Komáromi Lajosné az értékeléskor kiemelték, hogy az utóbb évek legszínvonalasabb mesés délutánján igazán nehéz volt döntést hozniuk. Különdíjat kapott és továbbjutott Rendek Gergő (Hunyadi Iskola) és Szűcs Ádám Simon (Szent Anna Iskola). Arany minősítést kapott: Édes Éva (Hunyadi Isk.), Lippai Iza (Szent Anna Isk.), Novák Olivér (Hunyadi Isk.) Ezüst minősítést kapott: Molnár Fruzsina ( Hunyadi Isk.), Lógó Blanka (Hunyadi Isk.), Kovács Sára (Szent Anna Isk.), Fekete Bence (Hunyadi Isk). Bronz minősítést kapott: Kancsár Martin (Szent Anna Isk.), Salamon Izabella (Szent Anna Isk.),Pusenszki Lizett (Szent Anna Isk.) 

Köszönet a zsűri szakmai munkájáért, a felkészítő pedagógusoknak, és a szülőknek a gyermekek felkészítéséért, bátorításáért, és a Városgazda Kft munkatársainak, a verseny megrendezésében nyújtott segítségért. Minden mesemondó versenyzőnek szeretettel gratulálunk a nagyon színvonalas mesemondáshoz, és az elért eredményekhez!

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok