Volt mit átélni, megcsodálni, kipróbálni és megízlelni

Volt mit átélni, megcsodálni, kipróbálni és megízlelni

Volt mit átélni, megcsodálni, kipróbálni és megízlelni

A Jánoshalmi Szüreti Napok egy olyan találkozási ponttá vált Jánoshalma térségében, ahol az agrárszektor több szereplője, a helyi gazdatársadalom, a járás települései mind megmutathatják tudásukat, adottságaikat, produktivitásukat, és ahol az egyik legjobb adottságokkal rendelkező agrártérség szereplőivel találkozhatnak a fiatalok, akik megismerkedhetnek a térségünkben termelt és feldolgozott terményekkel, helyi gyártású és kézműves termékekkel, a szakiskola adta tudásbázis nyújtotta lehetőségekkel.

A szakiskola e kiváló adottságokkal rendelkező agrártérség megmaradásának, utánpótlás képzésének kiemelt bázisa.

Ezért is tartom fontosnak, hogy az itt megszerzett tudást helyben tudjuk kamatoztatni, a fiataljaink megtalálják a lehetőséget az agráriumban.

Térségünk fennmaradásának és erős agrárpotenciálja fenntartásának záloga az utánpótlásban, az itt tanuló fiatalokban, a fejlesztésekben, a pályázati hatékonyságunk növelésében, az innovációban és tudásunk növelésében rejlik.

Az utóbbi években több jelentős fejlesztés történt itt a térségben az agráriumban is , ahogy most jelenleg is zajlik Jánoshalmán, és azért is dolgozok rendületlenül , hogy ez fejlődés ne törjön meg, lebegjen szemünk előtt a jövő agráriuma, térségünk szerepének erősítése és fiataljaink itthon tartása.

Bányai Gábor

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok